Συνεργασίες με άλλα Εκκλησιαστικά Ραδιόφωνα


Με πολύ χαρά ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας με το Ραδιοφωνικό Σταθμό "Ράδιο Ελπίδα 96,1 FM" της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως μιας και ύστερα από αίτημα της διευθύνσεως του πιο πάνω σταθμού, μας ζητήθηκε η εκπομπή του Πρωτοπρεσβυτέρου Ιωάννη Νικολάου Υποδιευθυντή του Ραδιοφωνικού μας Σταθμού "Άγιοι Τόποι: Εκεί όπου έστησαν οι άχραντοι πόδες του Κυρίου" να συμπεριληφθεί στο νέο πρόγραμμα και συγκεκριμένα για την περίοδο 2023 - 2024.
Το αίτημα έγινε δεκτό και έτσι κάθε Δευτέρα στις 17:00 η εκπομπή "Άγιοι Τόποι: Εκεί όπου έστησαν οι άχραντοι πόδες του Κυρίου" παραγωγή του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης θα ακούγεται στις συχνότητες του Ραδιοφωνικού Σταθμού "Ράδιο Ελπίδα" της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως.

Ύστερα από αίτημα μας η διεύθυνση του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως μας παραχώρησε και την άδεια αλλά και όλο το ψηφιακό υλικό προκειμένου να εντάξουμε τις παρακάτω εκπομπές στο πρόγραμμα του Ραδιοφωνικού μας Σταθμού.

1.Για το παιδί (κάθε Σάββατο 14:00)

2. Σύγχρονες μορφές Αγίων (κάθε Πέμπτη 16:00)

3. Αλησμόνητες Πατρίδες (κάθε Τετάρτη 13:30 και επανάληψη κάθε Παρασκευή 16:00)

4. Τα παιδιά ζωγραφίζουν στον τοίχο (κάθε Δευτέρα 19:00)


Κάντε κλικ 👉εδώ για να ακούσετε ζωντανά το Ραδιοφωνικό Σταθμό "Ράδιο Ελπίδα" της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως




Με πολύ χαρά έχουμε ξεκινήσει από τα τέλη του 2022 την συνεργασία μας με το Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς. Ύστερα από αίτημα μας η διεύθυνση του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς μας παραχώρησε και την άδεια αλλά και όλο το ψηφιακό υλικό προκειμένου να εντάξουμε τις παρακάτω εκπομπές στο πρόγραμμα του Ραδιοφωνικού μας Σταθμού.

1.Το Συναξάρι του Όρθρου (καθημερινά μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας)

2. Άκουσον άνθρωπε (κάθε Τρίτη 13:00 και επανάληψη κάθε Πέμπτη 23:15)

3. Πριν από 100 χρόνια - Μικρά Ασία (κάθε Παρασκευή 11:20 και επανάληψη κάθε Κυριακή 16:20)

Κάντε κλικ 👉εδώ για να ακούσετε ζωντανά το Ραδιοφωνικό Σταθμό Πειραϊκή Εκκλησία




Η συνεργασία μας με το Ράδιο Μαρτυρία της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου μπήκε σε νέες βάσεις από τον Ιούλιο του 2022 με την ανάληψη δηλαδή των καθηκόντων της νέας διεύθυνσης του Ραδιοφωνικού μας Σταθμού. Με τη Χάρη του Τριαδικού μας Θεού η διεύθυνση του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου είναι έτοιμη να μας παραχωρήσει κάποιες εκπομπές!

Κάντε κλικ 👉εδώ για να ακούσετε ζωντανά το Ραδιοφωνικό Σταθμό Ράδιο Μαρτυρία

Σχόλια